1917 Filminden İlk Fragman Yayınlandı

1917

1999 yılında “Amerikan Güzeli” ile “En İyi Yönetmen” kategorisinde Oscar heykelciğini kucaklamış olan Sam Mendes tarafından senaryosu yazılan ve yönetilen “1917” adından oldukça fazla söz ettirecek filmler arasında yer alıyor. Senaryosunda Krysty Wilson-Cairns’in de kalemiyle Mendes’e eşlik ettiği filmin konusu ise I. Dünya Savaşı’ndaki iki genç asker olan Schofield ve Blake’e odaklanıyor. Gerçekleştirilmesi imkansıza yakın olan bir göreve atanan Britanya askerlerinin görevi ise; düşman bölgesini geçerek yüzlerce askerin ölümünü engelleyecek bir mesaj iletmek… İki asker zamanla yarışırken Blake’in kardeşinin, hayatı tehlikede olan yüzlerce askerin içinde olması da görevi zorlaştırmaktadır.

Yıldız dolu oyuncu kadrosuyla yapım aşımasından bu yana dikkatleri üzerine toplayan “1917”nin oyuncu kadrosunu Richard Madden, Benedict Cumberbatch, Dean-Charles Chapman, George MacKay, Andrew Scott, Colin Firth gibi önemli isimler oluşturuyor.

2020’nin en merak edilen filmlerinden olan “1917”, 2020’nin başında, 10 Ocak tarihinde ülkemiz seyircisi ile beyazperdede buluşacak.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık