2019 Ağustos Ayında Netflix Ekranlarında Neler Olacak?

2019AgustosNetflix

Netflix Ağustos ayında da film, dizi ve belgesel türündeki orijinal içeriklerini izleyici karşısına çıkarmaya devam ediyor. Yaz tatilinin son ayında en dikkat çeken yapım, yürütücü yapımcıları arasında usta yönetmen David Fincher’ın da bulunduğu “Mindhunter” olacak. Suç dizisi, yeni sezonunda Amerika tarihinin en tüyler ürpertici olaylarından biri olan Atlanta Çocuk Cinayetleri’ni takip edecek.

Netflix yeni ayda, orijinal yapımların yanı sıra unutulmaz filmleri de kataloğuna ekliyor. 1 Ağustos itibarıyla Yüzüklerin Efendisi serisi, Yeşil Yol, Ucuz Roman ve Otel Transilvanya 2 gibi hit filmler platformda izleyici karşısına çıkacak.

Orjinal Netflix Dizileri

The Dark Crystal: Age of Resistance (30/8/2019)

Fantastik klasiğin öncesinin anlatıldığı bu filmde, korkunç bir sırrı keşfeden üç genç Gelfling, acımasız İmparator’a karşı bir isyanın fitilini ateşler.

Mindhunter: 2. Sezon (16/8/2019)

Davranış Bilimi Biriminin katillerin içgüdülerine dair teorik bilgileri, FBI’ın yüksek profilli bir seri çocuk katilini aramasıyla uygulamaya geçirilir.

Las chicas del cable: 4. Sezon (9/8/2019)

1931’deki sosyal değişimlerin ortasında bir cinayete karışan arkadaşlar, içlerinden biri idama mahkûm edilmeden önce bu suçu birlikte çözmek zorunda.

Glow: 3. Sezon (9/8/2019)

Glow’un efsane ekibi göz kamaştıran Las Vegas’taki gösterilerine başlasa da güç mücadeleleri, cinsel gerilim ve değişen öncelikler aralarındaki arkadaşlığı tehdit eder.

Sacred Games: 2.Sezon

Mumbai tehlikedeyken Sartaj Singh, Ganesh Gaitonde’nin üçüncü babası ile bir bağlantı bulmaya çalışır. Bu gizemli gurunun yıkıcı bir planı vardır.

Hyperdrive (21/8/2019)

Bu yapımda dünyanın farklı yerlerinden gelen elit sokak yarışçıları, en büyük ve en çetin engelli parkurda süperşarjlı özel yapım arabalarının sınırlarını zorluyor.

Victim Number 8 (La víctima número 8) (16/8/2019)

Yedi kişi hayatını kaybettiği Bilbao’daki terör saldırısının ardından şüphelinin ve etrafındaki herkesin hayatları mahvolurken güvenilecek hiç kimse yoktur.

Million Pound Menu: 2.Sezon (27/8/2019)

Restoran açmaya kararlı gıda sektörü girişimcilerinin yer aldığı yeni grup, seçici yatırımcılardan oluşan jüriyi leziz konseptlerle etkilemeye çalışıyor.

NETFLIX FİLMLERİ

Küçük isviçre (16/8/2019)

Bask Bölgesi’ndeki bir kasabada William Tell’in oğlunun mezarının bulunmasının ardından kasabanın inatçı halkı İsviçre’ye katılmak için lobi yapar.

Falling Inn Love (29/8/2019)

Bir şirket yöneticisi (Christina Milian), Yeni Zelanda’da albenisi olmayan bir pansiyon kazanır ve yenilemede kendisine yardım eden yakışıklı ustaya aşık olur.

Back to School (30/8/2019)

Büyüdükleri kasabaya geri dönen iki arkadaş, okulda onlara zorbalık edenleri utandırmak ve gençlik aşklarını tekrar görmek için mezunlar buluşmasına katılır.

NETFLIX ORİJİNAL BELGESELLERİ

Enter the Anime (5/8/2019)

Anime nedir? Bu tempolu belgesel, heyecan dolu bir tür olan animenin önde gelen yaratıcılarıyla yapılan derinlemesine incelemelerle bu soruya yanıt arıyor.

The Family (9/8/2019)

Araştırmacı gazeteciler, Washington D.C.’nin siyasi kulislerindeki faaliyetlerini sessizce sürdüren fundamentalist Hristiyan örgüt Kardeşlik’i ifşa ediyor.

Diagnosis (16/8/2019)

New York Times Magazine’deki köşesinden uyarlanan belgesel dizisinde Dr. Lisa Sanders, nadir ve gizemli hastalıkların teşhisinde halktan yardım alıyor.

American Factory (21/8/2019)

Barack ve Michelle Obama’nın yapım şirketinin ürettiği bu belgesel, Ohio’daki bir fabrikanın Çinli sahipleri ve Amerikalı çalışanları arasındaki sürtüşmeyi aktarıyor.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık