2019 Mayıs Netflix Yayın Programı

netflix_1

Netflix’te Mayıs ayında hangi diziler ve filmler yayınlanacak? Netflix en iyi diziler ve filmler hangileri? Dizi ve sinemaseverler Netflix’te Mayıs ayında hangi dizilerin ve filmlerin yayınlanacağını merak ediyor. Netflix ortaya çıktığı günden bu yana dünya genelinde çok ciddi bir kullanıcıya ulaştı. Netflix Türkiye’nin Mayıs 2019 ajandasını yayınlaması izleyicilerde büyük heyecana yol açtı. Her ay olduğu gibi bu ayda Netflix kütüphanesinin farklılaşacağı ve zenginleşeceği ön görülüyor. Yayınlanan liste içerisinde “the society” isminde yeni bir dizi de bulunuyor. İşte, “Netflix’te Mayıs ayında hangi diziler ve filmler yayınlanacak? Netflix’te en iyi diziler hangileri?” sorusunun yanıtı…

NETFLİX ORİJİNAL DİZİLER

The Rain: 2. Sezon (17/5/2019)
İlk sezonu ile büyük beğebi toplayan The Rain 2.sezonu 17 Mayıs’ta Netflix platformunda olacak. Karantina bölgesinde sıkışıp kalan Simone ve arkadaşları, Rasmus’un taşıdığı virüs onu ve insanlığın geri kalanını öldürmeden önce bir tedavi bulmalıdır. The Rain 2.Sezon fragmanını linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Lucifer: 4. Sezon (8/5/2019)

Chloe, Lucifer‘ın rahatsız edici açıklamalarını kabullenmeye çabalarken bir rahip, üzerinde uzun süredir konuşulan bir kehaneti önlemek için kolları sıvar. Lucifer 4.sezon fragmanını linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Easy: 3. Sezon (10/5/2019)
Marc Maron, Gugu Mbatha-Raw, Dave Franco, Zazie Beetz, Jane Adams ve diğerleri, seks ve ilişki konulu dokuz eklektik öyküde rol alıyor.

The Society (10/5/2019)
Zengin bir kasabadaki diğer herkes gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğunda West Ham’in genç sakinleri hayatta kalmak için kendi topluluklarını kurar.

She’s Gotta Have It: 2. Sezon (24/5/2019)

Yıldızının parladığı filmden uyarlanan bu Spike Lee dizisinde Nola Darling, üç aşığını idare ederken kendine ve hayallerine sadık kalmaya çalışıyor.

WHAT / IF (24/5/2019)
Bu neo-noir gerilim dizisinde yeni evli meteliksiz bir çift, gizemli bir kadın bağışçının yaptığı kârlı ancak ahlaki açıdan kuşkulu teklifi kabul eder.

Good Girls 2. Sezon (31/5/2019)
Good Girls’ün 2. sezonunda, kızlar işledikleri suçların sonuçlarıyla başa çıkmak zorunda kalıyor. Beklenmedik gelişmelerse işlerini daha da zorlaştırıyor.

NETFLIX FİLMLERİ

Despite Everything (3/5/2019)
Annelerinin ölümünün ardından şoke edici bir aile sırrını öğrenen dört kız kardeş, kendi soyağaçları hakkındaki gerçeğe ulaşmak için bir maceraya atılır.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (3/5/2019)

Bekâr anne Liz, Ted Bundy’ye âşık olur ve Bundy’nin işlediği suçlara dair gerçeği kabullenmeyi yıllarca reddeder. Gerçek bir öyküden uyarlanan bir dram.

Wine Country (10/5/2019)
Eski dost olan bir grup kadın, bir arkadaşlarının 50. yaş gününü kutlamak için Napa’da bir hafta sonu geçirmeye gider ama geçmişte yaşananlar su yüzüne çıkar.

See You Yesterday (17/5/2019)
İki dâhi genç, geçmişe gidip bir trajediyi önleyebilmek amacıyla evde yaptıkları zaman makinesini mükemmelleştirmeye çabalar. Yapımcı Spike Lee.

Rim of the World (24/5/2019)
Sıradan bir yaz kampının dünyayı kurtarma görevine dönüştüğü bu filmde, dört genci korkularıyla yüzleşmelerini gerektiren heyecan dolu bir macera bekliyor.

NETFLIX ORİJİNAL BELGESELLERİ

After Maria (24/5/2019)
Kendi kökenlerine bağlı kalmakla yeni bir ülkeye alışmak arasında bocalayan Porto Rikoluların New York’taki yaşamını anlatan samimi bir öykü.

ReMastered: The Lion’s Share (10/5/2019)
The Lion Sleeps Tonight adlı şarkının yazarını arayan gazeteci, Solomon Linda’nın öyküsünü keşfeder ve Linda’nın ailesini bir gecekondu bölgesinde bulur.

Knock Down The House (1/5/2019)

2018 Kongre seçimlerinde büyük kaynaklara sahip siyasetçilere kafa tutan Alexandria Ocasio-Cortez ve diğer üç kararlı kadının yaşadıklarına yakından bakın.

All In My Family (3/5/2019)
Bu kişisel belgeselde eşcinsel yönetmen Hao Wu, partnerini ve çocuklarını Çin’deki geleneksel ailesiyle tanıştırıp tanıştırmama ikilemiyle yüzleşiyor.

Killer Ratings (31/5/2019)
Rating için cinayet işleyen ve kendi televizyon programını kullanarak bunu örtbas etmeye çalışan bir sunucu. Gerçek bir olaydan esinlendi.

NETFLIX AİLE VE ÇOCUK


Malibu Rescue (13/5/2019)
Bir dizi saçmalık nedeniyle başı derde giren Tyler, kıyafetlerini değiştirip yaz eğitimini seçkin bir genç cankurtaran programında geçirmek zorunda kalır.

Cupcake & Dino – General Services: 2. Sezon (3/5/2019)
Erkek kardeşler, hiçbir işin çok büyük, çok küçük veya çok saçma olmadığı, sınır tanımayan genel hizmetler dünyasındaki yeni maceralarla geri dönüyor.

True and the Rainbow Kingdom: Mushroom Town (3/5/2019)
İyiliksever True, kaçak bir uçan tekneden ters giden bir pijama partisine ve kendi yaş günündeki yapışkan bir karmaşaya kadar her sorunu çözebilir.

Harvey Girls Forever!: 2. Sezon (10/5/2019)

Geri dönen çalışkan Harvey Kızları büyük kardeşleriyle düşman oluyor, nihayet erkek müzik grubu idolleriyle tanışıyor ve daha pek çok şey yapıyor.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık