2020 Mayıs Ayında Netflix Ekranında Neler Var?
0

Koronavirüs nedeni ile evde kalmaya devam ettiğimiz günlerde merak beklenen sorulardan biri de Netflix Mayıs 2020 yayın akışında nelerin olacağı. Netflix, mayıs ayında kullanıcıların evlerinde keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak yeni içeriklerini açıklamış durumda.

Netflix Türkiye’nin mayıs ayı programında The Eddy, Hollywood, Space Force gibi yeni dizilerden All Day and a Night ve Into the Night gibi filmlere kadar dikkat çekici birçok yapım bulunuyor.

Sürekli kendini güncelleyen ve yeni içeriklerle bu zamanın en popüler online yayın platformu Netflix, Mayıs ayında da bir çok yeni içerikle gelmeye devam ediyor. Merak edilen yapımları sizler için değerledik.

Netflix Mayıs Ayında Neler Var Videosu:

Into the Night (1 Mayıs)

Ünlü Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş’un da yer aldığı dizi, 1 Mayıs 2020 Cuma tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te. Kaynak: Into the Night Netflix’te başlıyor. Into the Night, dünyada yaşanan ani bir güneş felaketiyle insanların hayatını kaybettiği kaotik bir olayla başlıyor. Gece uçuşuyla Brüksel’den karanlığın hüküm sürdüğü batıya doğru kaçmaya çalışan bir grup ‘şanslı’ yolcuyu ve uçak mürettebatını merkezine alan dizi, bu insanların hayatları pahasına neler yapabileceklerine odaklanıyor Kaynak: Into the Night Netflix’te başlıyor.

White Lines (15 Mayıs)

La Casa de Papel’in yaratıcısı Alex Pina’nın yeni dizisi White Lines 15 Mayıs tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak. Dram-suç türündeki bir dizi olan White Lines, Manchester’lı bir DJ’in İbiza’da gizemli bir şekilde kaybolmasından tam yirmi yıl çıkan cesedi ile başlayan olayları konu ediniyor. DJ’in kız kardeşi olayın perde arkasını öğrenmek için sırlarla dolu adaya gidiyor ve hayatını baştan aşağı değiştirecek gerçeklerle yüzleşiyor.

The Eddy (8 Mayıs)

The Eddy, günümüz Paris’inin renkli ve çok kültürlü mahallelerinde geçiyor. Dram türündeki seri, zor durumda olan bir barın sahibini, barın orkestrasını ve şehirde karşılaşacakları tehlikeleri merkezine alıyor.

Hollywood (1 Mayıs)

American Horror Story, American Crime Story, Feud gibi dizilere imza atan Ryan Murphy’nin, Hollywood’un Altın Çağı’na ışık tuttuğu yeni dizisi Hollywood dizisi ilk sezonuyla 1 Mayıs‘ta izleyici ile buluşacak.

Space Force (29 Mayıs)

SPACE FORCE

The Office’te birlikte çalışan Steve Carell ve Greg Daniels’ın yaratıcısı olduğu, Steve Carell’in aynı zamanda başrolünde yer aldığı Space Force, 29 Mayıs‘ta Netflix’te!

All Day and a Night (1 Mayıs)

Yahya Abdul-Mateen II ve Jeffrey Wright’ın başrollerinde yer aldığı All Day and a Night filmi 1 Mayıs‘ta Netlix’te yayınlanacak.

Snowpiercer

92. Akademi Ödülleri’nde En İyi Film Oscar’ını kazanan Güney Kore yapımı Parasite’in yönetmeni Bong Joon Ho’nun ilk İngilizce filmi Snowpiercer, Netflix’in marifetli ellerinde diziye uyarlandı. Aynı adlı dizi, başrolünde eski Captain America Chris Evans’ı izlediğimiz film gibi, dünyada yaşanan bir felaket nedeniyle hayatta kalan insanların gezegenin çevresini dolaşan devasa bir trende yaşamak zorunda kaldığı distopik bir geleceği yansıtıyor.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir