1. Anasayfa
  2. Yabancı Dizi

Marvel Dizisi “What If…?” Fragmanı Yayınlandı

Marvel Dizisi “What If…?” Fragmanı Yayınlandı
0

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk fragmanından bu yana merakla beklediğimiz What If…?’den yeni bir fragman geldi. What If…?, Marvel kahramanlarının alternatif hikayelerini gösteriyor.

Marvel çizgi romanlarının sonsuzluğa uzanan dünyası, What If…? ile bir animasyon dizisine dönüştü. Diziden ilk fragman ise resmi olarak yayınlandı. Fragmanda Black Panther, Doctor Strange, Thor, Killmonger, Yondu ve Peggy Carter’ı görme imkanı yakalıyoruz. Geçtiğimiz aylarda Marvel hayranı olan ya da olmayan herkes, yayınlanan bir fragmanla büyük bir beklentiye kapılmıştı. O fragman, Marvel Sinematik Evreni’ndeki tüm karakterleri işleyen, ancak farklı rollerle bizlere gösterecek ‘What If…?’ isimli animasyon tarzı dizinin fragmanıydı. İlk yayınlanan fragmanda, dizi hakkında az, ama fazlasıyla heyecanlandırıcı bilgiler edinmiştik.

What If…?’in fragmanındaki en dikkat çekici olaylardan biri, Peggy Carter’ın kendini Captain America olarak tanıtması oluyor. Ayrıca Marvel’da kendine ait bir filmi olması istenen, ancak muhtemelen hiçbir zaman sahip olamayacak Howard the Duck’ı görüyoruz. What If…?’in yönetmenliğini Bryan Andrews üstleniyor. AC Bradley ile baş senarist olarak görev alıyor.

What If…?’te Chadwick Boseman’ın Black Panther’i seslendirdiğini görüyoruz. Oyuncu, geçtiğimiz yıl vefat etmeden önce karakterini son kez canlandırarak hayranlarına veda etmiş olacak. Ayrıca dizinin seslendirme kadrosunda Marvel yıldızları Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Michael B. Jordan, Samuel L. Jackson, Mark Ruffalo, Paul Rudd, Jeremy Renner, Sebastian Stan, Michael Douglas, Natalie Portman, Josh Brolin, Karen Gillan, Michael Rooker, Hayley Atwell, Dominic Cooper, Taika Waititi, Jeff Goldblum, Toby Jones ve Frank Grillo bulunuyor.

What If…? Fragmanı

[eh_optimize_youtube_embed video=”https://www.youtube.com/watch?v=x9D0uUKJ5KI”]

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir