2020 Yılbaşı Akşamı Hangi Kanalda Ne Var?
0

Televizyon kanalları 31 Aralık 2019 Salı akşamı yılbaşı özel programlarını ekrana sürecek. Yeni yıla evinde girecekler için en büyük eğlencelerden biri, televizyon ekranlarında yayınlanan programlar oluyor. Hemen hemen her kanal yılbaşına özel programlar yayınlıyor.

Peki 2020 yılbaşı özel programları neler? O Ses Türkiye, Çok Güzel Hareketler 2, Güldür Güldür Show, Kim Milyoner Olmak İster, Yaparsın Aşkım programları yılbaşı özel bölümleriyle ekranda olacak. İşte 2020 yılbaşı akşamı kanal kanal televizyondaki programlar ve yayın akışları.

TV8 – O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

“O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” de muhteşem isimler ve jüri üyeleri sahnede, izleyenler ise ekran başında geri sayım yapacak!

Seranay Sarıkaya, Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Oğulcan Engin, Tuvana Türkay, Danilo Zanna, Gupse Özay, Merve Dizdar, Şükrü Özyıldız, Erdal Özyağcılar, İbrahim Büyükak, Max Kruse, Afra Saraçoğlu, Bergüzar Korel ve Fırat Aydınus sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler.

“O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” 31 Aralık Salı 20.00’de TV8’de.
 
Yayın Tarihi: 31 Aralık Salı
Yayın Saati: 20.00

Star TV – Organize İşler Sazan Sarmalı

İstanbul’un altını üstüne getiren üç kağıtçı Asım Noyan ve çetesinin maceraları devam ediyor.
Yönetmen: Yılmaz Erdoğan
Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan
Tür: Komedi,aksiyon
Konusu:
İstanbul şehrinde organize işler tam gaz devam etmektedir. Asım Noyan, yıllardır söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur. Organize İşler Sazan Sarmalı Tv’de ilk kez Star Tv‘de.
Yayın Günü: 31 Aralık Salı
Yayın Saati: 20.15 / TV’DE İLK…

Kanal D – Çok Güzel Hareketler 2

Çok Güzel Hareketler 2, 31 Aralık Salı akşamı yılbaşı özel bölümüyle Kanal D ekranına gelecek.
Bu çok özel bölüme Afili Aşk’ın başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul, Ümit Besen, Eypio, Gülben Ergen, Anadolu Ateşi, Suzan Kardeş, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Ersay Üner ve İsmail Altunsaray konuk olacak.
‘Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel’ bölümü, İbrahim Büyükak’ın sunumuyla başlayacak. İlk skeç Erkek Yurdu’nda Oğuzhan Koç; Semtsel Dönüşüm skecinde Eypio izleyici karşısına çıkarken; Yılbaşı Çevirmesi’nde Afili Aşk dizisinin oyuncuları Burcu Özbek ve Çağlar Ertuğrul rol alacak. Gülben Ergen, 15 yıl aradan sonra “dadı” karakteri olarak ekranda olacak. Mahalle Katkısı skecinde ise izleyici Ersay Üner ve Anadolu Ateşi ile hem gülecek hem eğlenecek. Gecenin bir diğer sürprizi rap performansıyla müziğin efsane isimlerinden Ümit Besen olacak. Yılbaşı ekranında bir ‘Çok Güzel Hareketler klasiği’ olan Açın Kapıyı skeçi de sahnelenecek.
Ve Efsaneler Sahnede…  Mükremin Çıtır, Lütfiye Çıtır ve Feriştah, Çok Güzel Hareketler 2’de…
Yayın Günü: 31 Aralık Salı
Yayın Saati: 20.00

ATV – Kim Milyoner Olmak İster

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı Türkiye’nin en çok izlenen ve dünyanın en çok para kazandıran bilgi yarışması “KİM MİLYONER OLMAK İSTER” yılbaşı özel bölümüyle ekranlarda olacak. Toplam dokuz yarışmacının yarışacağı program yılbaşı akşamına damga vuracak.
ATV yılbaşına sevilen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster”le giriyor. Farklı bilgi ve donanıma sahip toplam dokuz yarışmacı yeni yıla büyük ödülle girmek için mücadele ediyor. 2019’un son programında kimler hayallerine ulaşacak? Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla “yılbaşı özel” programı Salı akşamı atv ekranlarında.
Yayın Tarihi: 31 Aralık 2019 / Salı
Yayın Saati: 20.00

Show TV – Güldür Güldür Show

Birbirinden özel programlarıyla Show TV’de muhteşem bir yılbaşı ve unutulmaz bir eğlence sizleri bekliyor!
Yeni yıl coşkusu birbirinden ünlü konuklarla Kuaförüm Sensin’de başlayacak.
Bütün yıla damgasını vuran magazin haberleri, polemikler, mutluluklar ve daha fazlası Yılbaşı Sürprizi’nde seyredilecek.
Ve muhteşem kadro Güldür Güldür Show ile yeni yıl coşkusu Show TV’de yaşanacak!
31 Aralık Salı saat 12.30’da Kuaförüm Sensin, 16.00’da Yılbaşı Sürprizi ve 20.00’de Güldür Güldür Show, Show TV’de sizleri bekliyor.

FOX – Yaparsın Aşkım

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu Yılbaşı Özel bölümüyle 31 Aralık Salı saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, bu defa toplamda verilecek 3 araba ödülü için kıyasıya rekabete girecekler.
İlk turun “ROMANTİK KOCA” adlı birinci oyununda erkek yarışmacılar, gözleri kapalı bir şekilde engelleri aşarak eşlerine meyve yedirmeye çalışacaklar. Bu turun “PARA YAĞMURU” adlı final oyununda ise 2 finalist çift havadan yağan paraları toplamak için uğraşacaklar ve en çok sayıda parayı toplayan çift 3 set kazandığında arabaya sahip olacak.
İkinci turun “DAĞITIRIM HULEYN” adlı birinci oyununda kadın yarışmacılar mutfakta bulunan ürünleri kırmaya veya devirmeye çalışacaklar. Mutfakta bulunan en fazla ürünü kıran veya deviren 2 çift final oynayacak. Bu turun “ZAYIF HALKA” adlı final oyununda ise ellerinde bulunan halkaları, önlerinde bulunan kürek saplarına sırasıyla isabet ettiren çift, 2 set kazandığında bir diğer arabayı kazanacak.
Son turun “TOPUK TIKIRTISI” adlı birinci oyununda yarışmacılar ayaklarında topuklu ayakkabıyla, farklı engelleri aşarak parkuru tamamlamamak için uğraşacaklar. Son turun “5’İ 1 YERDE” adlı final oyununda ise yarışmacılar önlerinde duran masalarda kendi takımlarına ait 7 adet şişeyi devirmeye çalışacaklar ve 2 set kazanan çift arabaya sahip olacak.
Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren Yılbaşı Özel bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!
Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 31 Aralık Salı saat 20.00’de FOX’ta.

TRT 1 – Kalk Gidelim

Sürprizleri, komedisi ve sıcacık aile hikayesiyle her cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranında seyircisiyle buluşan Kalk Gidelim, dört büyük sanatçı ile yeni yılı kutluyor.
TRT 1’in sevilen dizisi Kalk Gidelim’in yılbaşı özel bölümüne ünlü isimler akın etti. Hande Yener, İrem Derici, İlyas Yalçıntaş ve Ümit Besen hem oyunculuk hünerlerini gösterdiler hem de şarkılarıyla konser vererek Yeşilyurt Köyü’nü coşturdular. Ünlüler soğuk havaya rağmen ekibin güzel enerjisiyle ısındıklarını söyleyerek şartlara aldırmadan performanslarını sergilediler.
HANDE YENER, ‘‘Samimi bir senaryo çok güldüm ve koşa koşa geldim. Oyunculuk benim için çok zor. Şarkı ezberlemek kolay ama senaryoda diyalog ezberlemek çok zor. Şanslıyım ki yılların oyuncularının olduğu bu ekiple her şey çok organik beni de özgür bıraktılar doğaçlama yaptım. Bomba gibi bir bölüm oldu herkes çok eğlendi, dans etti. ’’ dedi.
İREM DERİCİ, ‘‘Oyunculuğa geldik az kalsın ev alıyorduk! Şaka bir yana düşünüyorum çok güzel hem bu ekip hem de Yeşilyurt köyü… Daha önce oyunculuk yaptım ama en çok diyaloğumun olduğu proje bu oldu. Burası çok güzel bir yer oyuncular ve ekip için aşırı huzurlu iki gündür çok güzel çalıştık tüm konserlerimde hep bu ekip çalışabilirim çok pozitifler ne olursa olsun. 2020 uğurum Kalk Gidelim oldu.’’ dedi.
ÜMİT BESEN, ‘‘Sanat hayatımın 40. yılını ve yeni yılı Kalk Gidelim ekibi ile kutladık biz çok eğlendik seyirciye de geçeceğini umuyorum. Bu Ümit Besen çok komik. Bizi ağırlayan yapımcı Eyüp Üstün ve Staff film ekibine çok teşekkür ederim. Bana hiç değişmediğimi söylüyorlar tüm enerjimi sevenlerden alıyorum onlara borçluyum. 2020’de 40. Yıl konserleri yapmayı planlıyorum. Herkese yeni yılda önce sağlık sonra mutluluk diliyorum ’’ dedi.
İLYAS YALÇINTAŞ, ‘‘Çok samimi bir dizi 93 bölüm sürmesi bu durumu kanıtlıyor. Tekrar gelip içinde yer almaktan keyif duyacağım çok eğlendiğim bir çekim oldu. Her oyuncunun içinde şarkı söylemek her şarkıcının içinde de oyunculuk yapmak var. Ben hep kendimi oynadım. İnsanın kendisini oynaması da çok zor’’ dedi.
Kalk Gidelim, kahkaha ve bol eğlence dolu yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık’ta TRT 1’de.

Teve2 – Kelime Oyunu

teve2’nin beğeni ile izlenen yarışma programı Kelime Oyunu’nun yılbaşında ekrana gelecek olan özel bölümüne Afili Aşk’ın oyuncuları konuk oluyor.
Afili Aşk’tan Taner Rumeli, Asena Tuğal, Uğur Uzunel, Ozan Dağgez ve Beril Pozam’ın yarışmacı olarak katıldıkları bölümde, yarışmacılar hem eğlenecek hem eğlendirecek.
Ali İhsan Varol’un 2019’da sorduğu tebessüm ettiren sorulardan hazırladığı yılbaşı özel bölümünde ünlü konuklar kıyasıya bir mücadeleye girecek.
Kelime Oyunu, yılbaşı özel bölümüyle salı akşamı saat 19.45’te teve2’de!
Yayın Tarihi: 31 Aralık Salı / 2019
Yayın Saat: 19.45
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir