2020 Ekim Netflix Ekranında Neler Var?
0

Dünyanın en çok tercih edilen dizi ve film platformu Netflix’te ekim ayı içerisinde yer alacak yapımlar belli oldu. 2020 Ekim Netflix Ekranında Neler Var? Hangi yeni yapımlar geliyor? Detaylar haberimizde.

Türkiye’de 2020 yılının Ekim ayı boyunca Netflix’e gelecek yapımlara erken bir bakış attığımız bu habere hoş geldiniz.Netflix, ekim ayında yayınlayacağı yeni dizi ve filmlerini açıkladı. Netflix’in açıklamalarına göre aboneler, her ay olduğu gibi ekim ayında da çok sayıda yeni içerikle tanışma imkanı yakalayacaklar.

Netflix, ekim ayında yayınlayacağı orijinal dizi ve filmlerini açıkladı. Netflix’in açıklamalarına göre aboneler, ekim ayında üç yeni filmle tanışacaklar. Ayrıca kullanıcılar, Netflix’in 3 yeni orijinal dizisine de ekim ayında erişme imkanı yakalayacaklar. Dilerseniz artık hep birlikte, Netflix’in ekim ayındaki yeni içeriklerine yakından bakalım.

1 Ekim 2020
Carmen Sandiego (3. sezon): Carmen üçüncü bir gezi için geri döndü ve maceraları onu dünyanın dört bir yanına götürmeye devam ederek bir sonraki büyük hedefi arıyor.

2 Ekim 2020
Emily in Paris (1. sezon): Tolkein’in yıldızı Lily Collins, Paris’te Emily’nin başrolünü üstlendiği ikinci kez Netflix Original projesinin başrolünde. Cesur yeni komedi dizisi, Netflix’in bir sonraki hit yapımı olabilir. Ortabatı’dan Amerikalı bir kadın olan Emily, heyecan verici yeni bir iş için Paris’e taşınır. Paris yaşamına uyum sağlarken, geldikten sonra kültürler arası çatışma boy gösterecektir.

9 Ekim 2020
The 40 Year Old Version: Radha Blank’ın heyecan verici yeni yapımı, Ocak 2020’de Sundance Film Festivali’nde ABD Dramatik Yarışma Yönetmenliği Ödülü’nü kazandı. Şans oyun yazarı Radha, 40 yaşına gelmeden başarılı olabilmek için kendini rapçi olarak yeniden keşfeder.

The Haunting of Bly Manor (1. sezon): Mike Flanagan’ın korku antolojisi, Cadılar Bayramı sezonu için tam zamanında geri dönüyor. Dizinin güçlü kadrosuyla Netflix aboneleri, The Turn of the Screw’in klasik hayalet öyküsünün uyarlanmasını dört gözle bekliyor.

Deaf U (sezon 1): Netflix’in işitme engelliler topluluğunu temel alan iki yeni belgeselden biri. Sağır U’dan bekleyebilecekleriniz: “Sağır U, Washington, D.C.’de, işitme güçlüğü ve işitme engelliler için tanınmış özel bir üniversite olan Gallaudet Üniversitesi’ndeki sıkı sıkıya bağlı bir Sağır öğrenci grubunu konu alan, yaşlanmaya başlayan bir belgesel dizisi.

16 Ekim 2020
Grand Army (1. sezon): Netflix, son dönemdeki dramalarını pompalamaya devam ediyor ve bu, Grand Army’nin piyasaya sürülmesiyle devam edecek gibi görünüyor. Brooklyn Lisesi’ne giden beş farklı öğrencinin, aşk, seks ve yaşamda gezinmek için mücadele ederken bakış açısıyla anlatıldı.

The Trial of The Chicago 7: Aaron Sorkin, bizi 1960’ların sonlarına götüren ve Chicago’daki DNC isyanına karıştıkları için yargılanan yedi kişiyi kapsayan bu umut verici tarihi dramayı yazıyor ve yönetiyor. Oyuncular arasında Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong ve Alex Sharp var.

19 Ekim 2020
Unsolved Mysteries (Bölüm 2): Netflix’in klasiği Çözülmemiş Gizemler serisini yeniden başlatması, 2020’nin başlarında yayınlanan ilk yarısı ile mükemmel bir başlangıç yaptı. Şimdi, geri dönüyor ve asla cevap alamayan daha fazla hikaye vaat ediyor. Bu sezon aynı zamanda Cadılar Bayramı için mükemmel bir hayalet hikayesi de içerecek!

21 Ekim 2020
Rebecca: Lily James, Keeley Hawes, Armie Hammer ve Sam Riley’nin yeteneklerinin yer aldığı bu gizemli romantik filmi Ben Wheatley yönetiyor. Film, kocasının genişleyen malikanesine geri dönen, ancak kendini eski karısının gölgesinde bulan yeni evli bir kadını konu alıyor.

22 Ekim 2020
Cadaver: Kadavra (veya Norveç’te bilindiği şekliyle Kadaver), Jarand Herdal tarafından yazılan ve yönetilen bir korku filmi. Nükleer bir felaketin ardından geçen bir aileyi takip eden ve insanların gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğu hayırsever bir etkinliğe katılan bir aileyi takip ediyoruz.

23 Ekim 2020
The Queen’s Gambit: Yazar Walter Travis’in aynı adlı romanından uyarlanan The Queen’s Gambit, The Dark Crystal: Age of Resistance’ın yıldızları Anya Taylor-Joy ve Bill Camp’i canlandırıyor. Netflix üyelerini beş drama dolu bölüm bekliyor.

Over the Moon: Netflix ve Pearl Studio arasındaki iş birliği, 2020’nin en heyecan verici yeni yapımlardan birini oluşturdu. Netflix’in en yeni animasyon özelliği Over the Moon, en sevilen klasik Çin masallarının birinden ilham alıyor.


Mank
: Ayın (ve belki de tüm yıl) en çok beklenen filmi, ünlü yönetmen David Fincher’in bir sonraki Netflix projesi. Tamamen siyah beyaz çekilen bu filmde, Citizen Kane adlı filmin gelişimini takip edeceğiz. Mank’ın oyuncu kadrosunda Gary Oldman, Amanda Seyfried, Lily Collins ve Leven Rambin yer alıyor.

La Révolution: Bastille gününde duyurulan Netflix’in Fransız dizilerindeki genişlemesi, bu gelecek dönem drama dizisiyle doruğa çıkacak gibi görünüyor. Fransız devrimini kapsaması beklenen şu ana kadar bize verilen tek özet “% 1 kanlı olabilir.”

The One: Gelecekte geçen aynı isimli romanın bu 10 bölümlük TV uyarlaması, basit bir DNA testi size ruh eşinizin kim olduğunu söyleyebildiği zaman ne olacağı ile ilgili.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir