Gençliğim Eyvah 7. Bölüm
0
Dizihastası'nı Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

27 Temmuz Pazartesi Gençliğim Eyvah 7. Bölüm ile devam ediyor. ATV’nin sevilen komedi dizisinde heyecan ve kahkaha 7. bölümde de devam ediyor. Son bölümde Ahmet ile Zola’nın restleşmesi ekrana gelirken, yeni bölümde Arif ile Zekeriya, beklenmedik anda köşeye sıkışacak. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen’in efsane oyunculukları ile sevenlerini Pazartesi akşamları ekrana kilitleyen Gençliğim Eyvah dizisi yeni bölümü 27 Temmuz Pazartesi akşamı yayımlanacak.

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm’de Neler Oldu?

Zekeriya, Arif’in dükkanında gizlice çalışmaya devam ederken Arif başta olmak üzere herkes bu durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Arif ve Zekeriya’nın affedilmemesi, tüm mahalleyi etkileyen bir hale geldiğinde Muhtar, duruma el koyar. Bu sırada Ahmet’in kalbi fazlasıyla kırılmıştır.

Hem Azra tarafından reddedilmiş, hem de Zola’nın gözleri önünde rencide edilmiştir. Belki de en iyisi artık vazgeçmektir. Ama hiç tahmin etmediği bir şekilde kendini Zolayla omuz omuza dövüşürken bulacaktır. Bu dayanışma, kırgınlıkların son bulmasını mı sağlayacak, yoksa her şeyi daha büyük bir çıkmaza mı sürükleyecektir?

Gençliğim Eyvah 7. Bölüm Fragmanı

Dizihastasi.com platformunun kurucusu ve genel yayın yönetmenidir. Sinema ve televizyon dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ederek, yerli ve yabancı diziler üzerine güncel haberler, fragman analizleri ve derinlemesine bölüm incelemeleri kaleme almaktadır. Dijital yayıncılık ve medya alanındaki uzmanlığıyla, okurlara en doğru ve tarafsız dizi içeriklerini ulaştırmayı hedeflemektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir