Aşk Mantık İntikam 10. Bölüm
0

FOX tv ekranlarının sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam yeni bölümleri ile Cuma akşamları ekranlarınıza gelmeye devam ediyor. Aşk Mantık İntikam 10. Bölüm ile 27 Ağustos Cuma akşamı FOX tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Aşk Mantık İntikam 9. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yer aldığı Aşk Mantık İntikam son bölümde Esra ve Ozan’ın arasında bir bağlantı olduğundan şüphelenen Çınar, onların eskiden evli olduğunu öğrenir. Ozan ve Çınar arasında ne yaşanacak?

Aşk Mantık İntikam 10. Bölüm Fragmanı

[eh_optimize_youtube_embed video=”https://www.youtube.com/watch?v=F4SF09HSWpw”]

Aşk Mantık İntikam 9. Bölüm Özeti

OX Tv’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam’ın son bölümünde Çınar, Aşık Olduğu Esra’nın Ozan’In eski eşi olduğunu öğrenir. Aşk Mantık İntikam 9. bölümde Esra ve Ozan’ın eskiden evli olduğunu öğrenen Çınar, Esra’dan vazgeçmemeye kararlıdır. Çınar, Esra’yı kazanmak için nasıl bir hamle yapacak? Esra, Ozan’dan uzaklaşmak için işten ayrılıyor. Ozan ise Esra’yı işe geri döndürmek için ikna etmeye çalışır. Ozan’ı Esra’nın çalıştığı restorantta gören Çınar ise olan bitene anlam vermeye çalışır. Bir süredir Ozan ve Esra’nın arasındaki bağı çözmeye çalışan Çınar, Ozan’ın eski karısının kim olduğunu araştırmaya başlar. Çınar, Esra ve Ozan’ın eskiden evli olduğunu öğrenince ne yapacak?

İşten ayrılan Esra, Ozan’ı hayatından tamamen çıkarmaya çalışır. Ozan ise Esra’nın işe dönmesi için elinden geleni yapar. Bir araya gelen Esra ve Ozan’ı gören Çınar, onlarla ilgili gerçekleri araştırır. Öğrendikleri, Çınar ve Ozan’ı karşı karşıya getirir çünkü Çınar, Esra’dan vazgeçmemeye kararlıdır. Babasının hisselerini devralarak şirketin yönetim kurulunun başına geçen Çınar, Ozan’dan hesap sorar.

Aşk Mantık İntikam 9. bölümde Çınar, Esra’nın stajının tamamlandığını söyleyerek ona asistanlığını yapmayı teklif eder. Diğer yandan Esra’yı kaybetmek istemeyen Ozan, onu kıskandığını söyleyerek beklenmedik bir şekilde Esra’yı öper. Esra ve Ozan’ın bu yakınlaşmasını gören Çınar, aşkından vazgeçecek mi?

İlginizi Çekebilir
baraj-bolum-17

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir